Célok

Rengetegszer tűztem ki már célokat magam elé, miszerint ennyi vagy annyi könyvet olvassak el az év alatt. Hát ez az idén sem történt másképp. Bár az eddigi évek során nem sikerült teljesíteni a célt, de idén mindent megteszek. A cél 50 könyv elolvasása. Az 50 könyvbe pedig szeretném ha az újraolvasások nem számítanának bele.

Sokan előre elődöntik, hogy az adott évben miket fognak elolvasni, nálam viszont ez másképp van. aHiába döntöm el előre, hogy milyen könyveket akarok elolvasni, általában mindig máshoz van kedvem.

Persze nekem is van egy jó hosszú listám a könyvekről, amiket el akarok olvasni, viszont nem szeretném eröletni egy olyan könyv olvasását, amihez éppen nincs kedvem. Viszont, amik biztos elolvasásra várnak idén, azok Sarah J. Maas könyvei. Az ő regényeit szeretném mindenképp idén végigolvasni.

Ha esetleg olvastatok nemrég egy vagány romantikus regényt vagy fantasyt, akkor nyugodtan osszátok meg velem, illetve pedig azt is, hogy ti túűztetek-e ki valamilyen olvasási célt az idei évre. Addig is mindenkinek jó olvasást kívánok!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: