Anna Todd-Miután

Első sorban is, szeretném tisztázni, hogy nem. A könyv egyáltalán nem olyan béna, mint a film és szerintem ez más esetekben is így van.

Március elején kezdtem el olvasni a könyvet, egy hosszas gondolkodás után, hogy biztosan megéri-e. Na hát mostmár 100%-osan azt mondom, hogy igen. Aki teheti mindenképp olvassa el. Na de miről is van szó benne?

A főszereplő lány Tessa, aki most kezdi az egyetemet WCU-n. Az anyukájával élt eddig, és rengeteget tanult, hogy bejusson. Tessa egy visszahúzódó lány, nem jár el bulizni, inkább olvas és tanul. A tanév kezdetén az anyukája és a barátja, Noah, kísérik el őt a bentlakásba és megismerjük Tessa szobatársát Steph-et. Na hát ő egy teljes ellentét. Ő mutatja be a laza, bulis csajt, ami Tessa anyukájának egyáltalán nem tetszik.

A továbbiakban ismerjük meg a többi szereplőt is, akik szinte mind Steph barátai, egy kivétellel, aki Landon, vele együtt jár irodalom órára Tessa. Steph által Tessa is eljut pár buliba, már rögtön a legelején, ami a barátját és az anyukáját is zavarja, ő viszont végre kezd kibontakozni és szórakozni.

Természetesen Tessa ártatlansága és szépsége nemcsak Hardin, hanem a többi fiú ésdeklődését is felkelti, ebből pedig később mégtöbb gond lesz.

A könyv Tessa és Hardin szerelmi történetét mutatja be, bemutatva azt, hogy a gyakori viták ellenére is működhet a kapcsolat. Kettőjük kapcsolata rengeteg nehézségbe ütközik, mábaz első könyv során is, talán pont emiatt ilyen izgalmas ez a könyv.

Mindent összegezve, annyit tudok mondani, hogy aki szereti a YA romantikus könyveket, annak valószínüleg a Miután is tetszeni fog.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: